Byåsen Musikkorps

2019 - 17. mai

Foto: Terje Domaas
Foto: Terje Domaas
Hurtigrute-frokost
Hurtigrute-frokost
Foto: Øyvind Eklo
Foto: Øyvind Eklo

En fantastisk 17. mai 2019 i Trondheim er over.

I år ble det en litt kortere morgen-runde enn vanlig på Byåsen, før vi hastet ned til byen og holdt en liten konsert på Piren kl 08:10 - for folket på hurtigurta Polarlys. Etterpå fikk vi en deilig frokost ombord, før vi tok med passasjerer og mannskap i et flott HURRA-ropende "hurtigrute-tog" opp til byen.

Deretter fulgte barnetoget og en velfortjent pizza-lunch og liten hvil på Napoli etterpå, før vi marsjerte fra St. Olavs gate opp til Katta for å være klar til neste tog.

Etter litt venting var det endelig tid for Folketoget, og for tredje år på rad gikk vi sammen med (og ble passet på av) Nidaros Imperial Squad. I år valgte vi å kun spille Star Wars-potpurriet vårt, og det ble meget godt mottatt av alle.

Utrolig varme og ganske slitne, gikk vi opp til Nidarosdomen etter toget, for å bli fotografert sammen med «livvaktene» våre. Det var sannelig like moro i år som de to foregående årene.

Dagen ble avsluttet med konserter ved Havstein og Munkvoll Helse- og velferdssentre. Etterpå marsjerte vi til Byåsen skole og spilte et par fellesnummer sammen med Byåsen Skolemusikkorps. En koselig tradisjon som markerer slutten på nok en trivelig 17. mai.Og tross såre bein og slitne kropper, så var dagen meget vellykket (om vi må si det selv).


En STOR takk til alle som var med å gjøre denne dagen spesiell.En ekstra takk til dagens fanebærere: Gunnveig Neergård, Ann Karin Skamfer og Elisabeth E. Ellevsen.


Her ligger noen flere bilder fra dagen vår.
3 video-klipp kan sees her.