Byåsen Musikkorps

2018 - 17. mai

Gjeste-fanebærer i Folketoget, Bente Gussiaas. Foto: Elisabet E. Ellevsen
Gjeste-fanebærer i Folketoget, Bente Gussiaas. Foto: Elisabet E. Ellevsen

En nydelig 17. mai 2018 i Trondheim er over. Og tross noen såre føtter og slitne kropper etterpå, så var dagen meget vellykket (om vi må si det selv).

Da første marsj-runde på Byåsen var over, kjørte vi til Pir 1 nr. 7, der vi fikk servert frokost på det ærverdige hurtigruteskipet MS Lofoten. Og etter en liten konsert på kaia etterpå, gikk vi i spissen for et langt og jublende «hurtigrute-tog» opp til byen. Passasjerer og (noe) mannskap både fra MS Lofoten og MS Nordkapp deltok i toget.

Barnetoget ble gjennomført med stil, og etterpå hadde vi en smakfull og avslappende lunch på Napoli, før vi måtte gjøre oss klar til neste oppdrag.

Og Folketoget er jo en historie for seg selv.
For andre år på rad var vi «beskyttet» av Nidaros Imperial Squad (som er en del av 501 st legion). Vi følte oss nesten som filmstjerner selv der vi gikk og spilte et potpurri av 3 «låter» fra Star Wars, mellom hver ordinære marsj.

Dagen ble avsluttet med konserter ved 3 Helse- og velferdssentre; Havstein Havsteinekra, og Munkvoll. Og til slutt gikk turen mot Byåsen skole og fellesnummer med Byåsen Skolemusikkorps.

En STOR takk til alle som var med å gjøre denne dagen spesiell.

En ekstra takk til dagens fanebærere, som stilte på kort varsel:
Morgenrunde: Bjørn Inge Oftedal
Hurtigrute-tog + barnetog: Geir Olav Lyngstad
Folktetoget: Bente Gussiaas
Fra Munkvoll til Byåsen skole: Kristin Marken

Se flere bilder her
Og hele fire små video-klipp her