Byåsen Musikkorps

Velkommen til et nytt korpsår

Velkommen til et nytt korpsår

Mandag 19. august 2019 starter vi opp med øvelser igjen i Kulturbygget ved Byåsen skole, kl 19:00-22:00. Vi gleder oss til å begynne et nytt korps-år med Jubileumstur, Jubileumskonsert, adventskonsert, TM, NM og alt annet som følger med. Velkommen til både eksisterende og nye medlemmer.


Les mer...

Les litt mer om korpset vårt

Les litt mer om korpset vårt Foto: Foto: Terje Domaas
Les litt mer om korpset vårt Foto: Foto: Terje Domaas

Hvem er vi - og hva driver vi egentlig med hele året? Kanskje er Byåsen Musikkorps noe for deg? Trykk på bildet eller "Les mer" og bli litt bedre kjent med oss.


Les mer...

 Foto: Foto: Elisabeth E. Ellevsen
Foto: Foto: Elisabeth E. Ellevsen

Fredag 5. april 2019 (ca kl 19:05) var vi ferdige med årets musikalske NM-innsats. Endelig fikk vi fremført det vi har jobbet med i flere måneder. Flere opp- og nedturer ble det også, da det er mange trapper (og få heiser) i Olavshallen.


Les mer...

Nyheter For Medlemmer

Nyheter For Medlemmer
Nyheter For Medlemmer

Siste nytt: Papirer til ekstraordinært årsmøte, info om note-henting, oversikt over repertoaret ifm årets jubileum og lytteeksempler for det mest, er lagt inn. Ellers finner du bla: Oppdatert medlemsliste, diverse intern informasjon - og enda litt mer. (Du må være medlem og innlogget for å se dette)


Les mer...

Nyheter fra musikkorps.no:

Stillinger / jobb i Trøndelag

Her finner du stillingsutlysninger fra korps i Trøndelag og dirigenter / instruktører ledige for engasjement.


Les mer...
Fiiiine bilder Foto: Foto: Terje Domaas
Fiiiine bilder Endelig kan vi vise fram bilder fra noe av det vi har bedrevet så langt i 2019. Vi har også 3 videoklipp fra 17. mai, og link til disse ligger på bilde-siden. Ta gjerne en titt på bildene her, og trykk deg videre til vidoer etterpå. Les mer...
Snart er det på'n igjen
Snart er det på'n igjen I 2019 fyller Byåsen Musikkorps 85 år. Og i den anledning har vi funnet fram noen videoer som har «ligget i skuffen» en stund. De er fra jubileumskonserten vår i 2009 - altså er de snart 10 år gamle. Så mens alle venter på vår neste jubileumskonsert, så kan jo de som vil - «varme opp» litt med dette. Les mer...
Historikk
Historikk Er du litt nysgjerrig på historien vår, så anbefaler vi en tur innom denne siden. Les mer...