Byåsen Musikkorps

Korpsturer

. Foto: Terje Domaas

Jubileumsturen vår i 2019 ble en fantastisk opplevelse!

Vi fikk 4 deilige, solrike og spennende dager i Krakow fra torsdag 12.09.2019 til søndag 15.09.2019.

Flyet nedover hadde god fart, og landet en halv time før skjema. Vi var kjempefornøyde, og fikk god tid til å gjøre oss litt kjent. Kl 19:00 spiste vi felles middag på restaurant Biala Roza.

Fredag spilte vi 2 konserter
Først på plassen foran Barbakan kl 13:00. Vi hadde mange publikummere som virket godt fornøyd med det de hørte. Deretter spilte vi på The Bronislaw Rutkowski Music School kl 16:00 (se plakaten til høyre), til glede for både elever, lærere og helt sikkert flere andre. Etter applausen å dømme, likte de også det de hørte.

Lørdag spilte vi 1 konsert
Ved saltgruvene i Wieliczka, etter en meget spennende omvisning i den utrolige underverdenen. Vi hadde mange fornøyde tilhørere der også.

Disse 4 dagene fikk vi også mye trim, da hotellet lå et lite stykke fra sentrum. Men tross såre bein og litt lite søvn - fikk vi oppleve byen til alle døgnets tider - noen kanskje mer enn andre….

Oppholdet på flyplassen før hjemreisen ble litt lengre enn planlagt, da flyet var nesten 2 timer forsinket til Krakow. Men alle var like blide da vil landet på Værnes ca kl 00:15 (i stedet for 22:30). Og selv om vi var ganske slitne, var alle enige om at det hadde vært en fin tur!

Se flere bilder fra turen her.


Og her kan du se hvor vi har vært tidligere.